Gevoel!

We worden heen en weer geslingerd met ons bewuste en onbewuste gevoel omdat we gewoon maar mensen zijn.
Bewust gevoel is wat we direct voelen als het even niet lekker gaat om wat voor omstandigheden dan ook.
Onbewust gevoel is wat in ons verborgen ligt wat we weg gestopt hebben maar elke keer weer boven komt als we er mee te maken krijgen. We leren elke dag van dat nare gevoel wat we soms hebben het is om er sterker van te worden hoewel je dat niet zo voelt op dat moment.

Je mag elke dag aan jezelf werken misschien met hulp van een ander maak niet uit met wie. Het is nooit een falen van jezelf maar juist een teken dat je wilt leren van jezelf met al zijn eigenaardig heden. Een mens zit echt niet makkelijk in elkaar daarom is het belangrijk dat je je trots even overboord gooit en gewoon terug gaat naar je eigen ik.

Niet van wat zou een ander er van denken dat ik me zo voelt maar ben blij dat ik er wat aan en mag doen zodat ik er een beter mens van word. Waar het om gaat is wees lief voor jezelf en oordeel niet wees een maatje voor jezelf zodat je af en toe een schouderklopje krijgt voor jezelf. Iedereen is een uniek persoon die hier is met een reden namelijk de liefde te ontdekken in zichzelf en dit uit te dragen aan de ander.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s