FACT-Team Delft-GGZ delfland

31 augustus 2010 ben ik begonnen als ervaringswerker bij het FACT-Team delft. De cliënten en hulpverleners binnen het team zijn zeer te spreken over mij, en het geeft volgens hun ook een grote meerwaarde.

Het FACT-Team bestaat uit psychiaters, psychologe, SPV ers( sociaal-psychiatries-verpleegkundige) , ambulant verpleegkundige, maatschappelijk werker, ITB ers (individueel-traject-begeleiders) en ik zelf als ervaringswerker.

De wijze waarop dit team opereert staat mij heel erg aan, en dat geeft voor mij zoveel energie dat ik daar weer verder mee kan. De bejegening van het team staat hoog in het vaandel, en dat is het belangrijkste aspect om de hulp behoevende GGZ- cliënt in alle facetten bij te staan.  Neem contact op als u meer wilt weten.  info@maartenvn.nl

Een gedachte over “FACT-Team Delft-GGZ delfland

 1. Sam

  Ben op dit moment bezig met een periode waarin FACT en ACT teams het onderwerp zijn. En zo kwam ik weer is op je website…

  En nu het einde van mijn studie in zicht is en het werken in zo een team aan de orde komt raak ik heel enthousiast over het werken in zo een team.

  Als er weer een een vacature is houd ik me aanbevolen…

  Groet Sam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s