Reacties op het eerste boek wat ik schreef.

Ik heb je boek net met tranen in m’n ogen uitgelezen! Ten eerste je openheid over je levensverhaal en ten tweede de prachtige teksten die je geschreven hebt: er wordt zoveel in gezegd dat ik herken (ook weer een woord dat je gebruikt).

De gedichten geven feilloos aan wat echt belangrijk is in het leven. ( positieve kijk, liefde, stilte, vriendschap en respect voor elkaar )
Ik weet zeker dat ik je gedichten nog vele malen ga herlezen.

Heel warm, oprecht, positief en vol liefde geschreven. Ik herkende heel veel in je woorden. Prachtige foto’s trouwens. Ook die maken de warmte, liefde en rust bijna tastbaar. Nieuwkerk ik ben trots op je!!! En………ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen.

Je gedichten en verhalen zijn helend en heel erg herkenbaar, dank je wel.

Ik vind het een mooi integer boek. Je hebt over het leven nagedacht en wijze lessen opgetekent afgewisseld met verstilde foto;s.
Je mag er trots op zijn. Het maakt je tot een bijzonder mens.

Ik heb genoten van je boek. Jeetje wat een mooi werk heb je geleverd. Waar kan ik beginnen om het uitteleggen? Die foto’s, de verhalen, gedichten….. gewoon het complete plaatje. Ik vind het in één woord een schitterend boek. Wat laat je veel van jezelf zien. Echt heel erg knap. Het is gewoon iets waar je trots op kan en mag zijn.

Ik denk ook dat je heel trots op jezelf kan zijn, dat je zover gekomen bent en je deze dingen nu kan doen. Dit is heel hard werken geweest en dat heb je toch maar mooi gedaan.

Ik had al snel gezien en gelezen dat je door je “ziekte” de diepte in bent geworpen en dat die diepte jou heeft doen zien hoe mooi de wereld is.
Het heeft jou in contact gebracht met god, het licht, het leven, ala, hoe je het ook wil noemen.
Ik had elke tekst in je boek zelf kunnen schrijven, het is alsof je door dezelfde ogen kijkt als ik. Om deze reden greep mij je boek aan en maakt het mij vrolijk.
Bovendien stimuleert het mij om andere mensen te laten zien en voelen hoe mooi het leven is.

Dank voor je boek, het had niet geschreven kunnen worden door iemand die niet weet wat het is om psychisch in zwaar weer terecht te komen.
Ondanks jouw ervaringen met schizofrenie, of misschien moet ik zeggen, dankzij die ervaringen, ben je er een rijker mens van geworden, ben je er als het ware door gelouterd. Dat blijkt uit je teksten, dat blijkt uit je foto’s, de manier waarop je met name naar de natuur kijkt.

Indruk wekkend je boek,je hebt echt een gave!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s