Oud en wijs

Oud en wijs

De jaren gaan sneller voorbij als je ouder wordt lijkt het, maar de wijsheid gaat daar gelijk in op. De meeste oudere mensen zijn rijk van geest, en hebben een heel leven achter hun, met alle nare en mooie herinneringen in hun rugzak gestopt. De kracht die nog in vele oudere mensen zit, ontroerd me diep, ze hebben altijd veel te vertellen, over vroeger en de dagen van nu.
Vele hebben het land van nu opgebouwd zoals hij nu is, maar worden heden ten dagen weggestopt in verzorging, en verpleegtehuizen; Waar is de waarde gebleven bij de jongere generatie, die de oudere ooit hadden voor hun vaderland?
Vele zijn afgeschreven en dat doet hun heel zeer, vooral omdat ze zien hoe de jeugd van tegenwoordig om gaat met waardigheid en respect. De bejegening van de oudere generatie laat ook veel te wensen , want de meeste verzorgende en hulpverleners krijgen niet de tijd ,om de tijd door te lopen, die de oudere hebben doorlopen, want ze willen het zo graag kwijt aan het nageslacht. Het is niet alleen verzorging, maar ook een stuk respect tonen voor die mensen die dat land groot gebracht hebben, waar wij nu deel van uitmaken. Laat de oudere genieten van hun oudere dag, want hun zijn degenen die het met recht “ echt verdienen”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s