Informatie bijeenkomst Schizofrenie

Informatiebijeenkomst schizofrenie met muzikale omlijsting

Komt u wel eens iemand tegen of kent u iemand met psychiatrische problemen? Maakt u zich daar zorgen over en zou u dat beter willen begrijpen? Kom dan zeker langs tijdens de informatiebijeenkomst schizofrenie op woensdag 1 februari in wijkcentrum Hof van Heden in Naaldwijk.

Leven met schizofrenie
U krijgt een inkijkje in het leven van een patiënt met schizofrenie. Hoe is het om te leven met schizofrenie? Maarten van Nieuwkerk, Westlander, ervaringsdeskundige, schrijver van boeken over schizofrenie en werkzaam bij GGZ-Delfland, vertelt hoe een patiënt zich voelt, denkt en handelt. “Ik heb ervaren dat wanneer je open bent naar je omgeving, wat een heel proces is, je interesse, medeleven, begrip en kracht terugkrijgt”, aldus Maarten.

Muzikale omlijsting
Het muzikale duo Rob en Carlo, bekend van hun hit ‘praat Westlands met me’, zorgt voor een swingend intermezzo en afsluiting tijdens deze avond.

Van harte welkom
Iedereen is van harte welkom deze bijeenkomst bij te wonen in wijkcentrum Hof van Heden aan de Dijkweg 20 in Naaldwijk. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de bijeenkomst duurt tot 22.00 uur. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de werkgroep ‘GGZ Dichtbij’. Aan de entree zijn geen kosten verbonden.

Einde bericht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Iris Bakker, communicatie Vitis Welzijn, 0174 – 630358 of 06 – 20559985.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s